Herfstaanbod: terug naar jezelf 🍂

Herfst is het seizoen van loslaten, waar de bladeren vallen en de natuur zich voorbereidt op rust. Misschien voel je je vermoeid, merk je dat je vastzit in patronen, of heb je moeite om je balans te vinden. Dit zijn signalen van je lichaam en dat je, je mag afstemmen op het ritme van de herfst. De wijsheid van de herfst, dat geassocieerd wordt met het metaal-element nodigt je uit om naar binnen te keren. Tijdens dit traject benaderen we dit via het lichaam.

Ik neem je mee op pad tijdens 4 sessies om een dieper in contact te maken met je lichaam. Het is de ideale eerste stap om meer in contact te komen met je lichaam. In dit traject staan we stil bij verschillende aspecten.

We starten elke sessie met een coaching. Ik neem je mee met woorden naar je lichaam. Daar kan je jouw eigen kracht ontdekken.

Daarnaast om vast elke sessie een bodywork sessie, om ruimte te maken in je lichaam. Dit zorgt voor de mogelijkheid tot integratie en transformatie. Ik geloof dat wanneer je in balans komt, je steeds meer kan leven vanuit je verticale as, je hoofd, hart en buik.

Het contact met je lichaam en je eigen rust ontmoeten meenemen naar huis. Hiervoor geef ik je twee oefeningen mee, zo kan je zelf op onderzoek gaan wat het met je doet om ook thuis tijd te maken voor jezelf.

Concreet

🍂 4 sessie van 90 minuten
binnen de 3 maand

🍂Elke sessie omvat coaching, bodywork, en het aanleren van de oefeningen.

🍂 2 video’s met een oefening om contact te maken met je lichaam

🍂 PRIJS: 390 euro

Dit traject biedt je de kans om te groeien, los te laten en opnieuw in balans te komen met jezelf en meer verbinding te maken met je verticale as. Je kan het zien als een voorbereiding om meer vanuit je eigen kern het leven aan te gaan. Een kennismaking of verdieping afhankelijk waar je nu staat op je pad.

Wil je liever meer begeleiding en een uitgebreider pakket aan oefeningen? Neem dan een kijkje bij het Traject: Leven Vanuit Je Kern.