Persoonlijk traject

Welkom bij het op maat gemaakte traject!

Ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding en een traject dat volledig is afgestemd op jouw behoeften? Dan is dit traject precies wat je nodig hebt! Gedurende een periode van 5 maanden zullen we samenwerken om jouw proces van transformatie vorm te geven en te ondersteunen.

Elke sessie duurt 2 uur, wat ons voldoende tijd geeft om diep in te gaan op jouw specifieke uitdagingen en doelen. Naast de zes reguliere sessies is er ook een opvolgsessie, dit één maand na de laatste sessie. Dit om alles wat je geleerd hebt te integreren en vast te houden.

Wat maakt dit traject uniek? Ik neem de tijd om het specifiek op maat te maken voor jouw proces. Samen zullen we oefeningen selecteren die het beste bij jou passen, met aandacht voor coaching, integratie in het dagelijks leven en het versterken van de verbinding met je lichaam. En samen doorheen een proces gaan is altijd fijner dan alleen, je hoeft niet alles alleen te doen. Daarvoor is het leven veel te kort.

Mijn begeleiding stopt niet na de sessies. Ik bied ook WhatsApp-ondersteuning aan tussen de sessies door. Hier stuur ik je inspiratie, motivatie en zelfs video’s om je te blijven ondersteunen, of kan je vragen stellen.

De opbouw van elke sessie omvat een terugkoppeling van de vorige sessie, coaching, het aanleren van nieuwe oefeningen en bodywork. Ik wil dat je elke keer met nieuwe inzichten en praktische tools naar huis gaat, zodat je jouw transformatie voort kunt zetten.

En om ervoor te zorgen dat je de oefeningen na elke sessie kunt blijven beoefenen, ontvang je zowel de uitgeschreven versie als video’s van de oefeningen. Op die manier kun je ze thuis op je gemak herhalen.

Dit alles bied ik aan voor de prijs van €1 555. Investeer in jezelf en neem de eerste stap naar een betere versie van jezelf!

Neem contact via marlies@tragerleven.be als je graag wil starten met jouw persoonlijke traject. Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken en je te ondersteunen op je reis naar groei en bewustwording.

Alles op een rijtje:
🌱 7 sessies van 2 uur
🌱 elke sessie omvat coaching, aanleren van oefeningen en bodywork
🌱 video’s van de oefeningen en outline
🌱 5 maand Whatsapp begeleiding met inspiratie, motivatie en ruimte voor vragen

Wat is jouw ervaring?
💫 een boost om te landen in je lijf
💫 jouw klachten krijgen aandacht en ruimte
💫 jouw persoonlijke transformatie starten
💫 je beheerst de tools om terug te keren naar jouw rust

💥 Dit voor 1 555 euro, wanneer je in stapt mag je gratis de workshop “uit je hoofd, in je lichaam” meevolgen.