Aanbod

Tijd voor jezelf,
Tijd om de stilte te ontmoeten,
Tijd om te voelen wat er werkelijk is.

Fijn dat je benieuwd bent naar mijn aanbod! 

Intussen heb ik al heel wat mensen mogen meenemen in het landen in hun lichaam.  Zelf raad ik aan om eerst eens een kennismakingssessie te ervaren alvorens je kiest in het volgen van een kort traject of een persoonlijk traject. 

Een sessie is moeilijk te beschrijven in woorden, daarom nodig ik je bij deze uit om eens op mijn mat te komen liggen! 

Met het herfstaanbod is het de bedoeling om je te laten ervaren wat het is om in je lichaam te landen en tools mee te geven om hier zelf mee aan de slag te gaan.  

Een traject Leven vanuit je kern is voor als je echt voelt dat je zelf een transformatie wil aan gaan en het lichaamswerk wil integreren in je dagelijkse leven. Dit doen we samen en neem ik je mee op reis in het lichaamswerk. 

Je bent ook volledig vrij om steeds een individuele sessie te boeken indien je dit liever wilt. 

Met het zomeraanbod is het de bedoeling om je op korte tijd zelf te laten ervaren wat het is om in je lichaam te landen en tools mee te geven om hier zelf mee aan de slag te gaan en te experimenteren met ondersteuning. 

Een persoonlijk traject is voor als je echt voelt dat je zelf een transformatie wil aan gaan en het lichaamswerk wil integreren in je dagelijkse leven. Dit doen we samen en neem ik je mee op reis in het lichaamswerk. 

Je bent ook volledig vrij om steeds een individuele sessie te boeken indien je dit liever wilt. 

Op deze manier probeer ik mijn aanbod zo flexibel mogelijk te houden zodat je zelf kan kiezen bij wat voor jou past. 

Naast de individuele sessies en trajecten  is er ook een groepsaanbod. Een van mijn kernwaarden is verbinden, en dit doen vanuit de juiste plek zorgt voor magie. Als je een persoonlijk traject aangaat in augustus of september neem je kosteloos mee aan de groepssessies omdat deze bijdrage aan de integratie en circulair leren. De magische verbinding die er dan ontstaat is een mooi extraatje.