Over mij

Ik ben Marlies, geboeid door persoonlijke ontwikkeling en lichaamswerk. Mijn missie is om anderen te inspireren en te verbinden vanuit puurheid. Het contact met de natuur en de vrijheid om mezelf te zijn, zorgen voor balans en energie in mijn leven. Ik help mezelf en anderen om vanuit contact met het lichaam bewustzijn te creëren.

Ik neem jullie graag me in mijn verhaal. Dat start als ik 18 jaar ben. Nu 16 jaar later blik ik terug op alle gebeurtenissen die me maakte tot wie ik nu ben.

Na het overlijden van mijn mama in 2005 ging ik door en studeerde ik verder. In 2008 kreeg ik het moeilijk, mentaal en lichamelijk, ik was vaak moe. Ik ging op zoek naar mezelf en hoe ik kon omgaan met dit verlies en de moeilijke periode hieraan voorafgaande. Hier kwam ik uit bij mindfulness en reiki. Ik volgde een opleiding en enkele cursussen en nam het mee in mijn dagelijks leven. De verbinding en aandacht voor mijn lichaam deed me goed. Ik voelde me steeds beter. Het leven golfde verder, ik ontmoette mijn man en werd mama van 2 zonen.

In 2018 had ik een moeilijke periode, burn-out, depressie, een specifieke naam liet ik er nooit op plakken. Maar ik was 1 jaar thuis, mijn schouder liet me weten dat het tijd was voor rust en om te vertragen. Ik kwam terug meer in contact met reiki, shiatsu en Tao. Dit deed me goed in combinatie met bewuster leven. Ik stond meer stil bij mijn gedachtestromen en wat mijn lichaam me juist wou vertellen.

In 2019, overleed mijn neef en ik besefte toen dat ik echt mag leven, nu. Dat dromen over andere tijden geen zin heeft, maar dat ik nu mijn dromen mocht waarmaken. Trager en bewuster een manier die goed voelt voor mij. Ik dook verder in de persoonlijke ontwikkeling en liet me begeleiden.

Ik volgde Tao cursussen bij Hilde Broeckhove en ben Healing Tao Instructor. Ik behaalde mijn getuigschrift van mindfulness coach. Hierna startte ik bij Life Projects en liet ik me verder inspireren door Dirk Oellibrandt en Katrien Laurers. Ik volgde; Alchemie van leven; de jaartraining, Alchemie van de wijze vrouw, Innerlijke Alchemie 1, Alchemie van Bodywork: vuur, hout, aarde, water, metaal, Full Body Treatment en de Essentials. Daarnaast volgde ik ook een opleiding bekkenmassage en Psoas diepte massage. Ik ben geboeid door het lichaam en de persoonlijke ontwikkeling. Zo blijf ik me verder verdiepen.

“Doorzetten, doorgaan en niet voelen wat je lichaam en je intuïtie je willen zeggen. Vanaf wanneer ik dit kon omschakelen in luisteren naar mijn lichaam, zette ik de eerste stappen naar een trager leven. Een stap die ik nog tegenkom op mijn pad, maar nu sneller herken.”