Kennismaking sessie

Een individuele sessie of een kennismaking sessie is een eerste waardevolle stap om te leren landen in je lichaam. Ik zie een eerste sessie ook als een kennismaking waar ik luister naar jouw vragen en wensen.

Tijdens een sessie gaan we via aanraking terug in contact komen met ons lichaam. Emoties, gedachten en situaties die we in ons lichaam vasthouden, kunnen zo worden losgelaten. Jouw levensenergie begint weer te stromen, wat zorgt voor meer ruimte, rust en balans.

Dit kan door het helende vermogen van het lichaam te activeren. Zo hecht ik belang aan de transfer naar thuis. Ik geef na de sessie een korte oefeningen mee of neem je graag mee op pad in een traject of workshop. Dit bewustwordingsproces rijkt verder dan enkel een individuele sessie.

~ Heb je veel gedachten in je hoofd?
~ Ben je op zoek naar rust?
~ Ervaar je een onrust of fysieke spanning?

Dan nodig ik je uit voor een bodywork sessie te ervaren!

Door je bewustzijn te vergroten in je lichaam, word je meer aanwezig in je dagelijks leven. Je kunt gemakkelijker bij jezelf inchecken en voelen wat je echt nodig hebt. Dit geeft je de kracht om verantwoordelijkheid te nemen voor hoe je je nu voelt en bewuste keuzes te maken over hoe je hiermee omgaat.

Na een sessie ervaar je diepe rust. Het lichaam heeft tijd nodig om de sessie te integreren. Voldoende rust of een wandeling in de natuur kan hierbij helpen. Daarnaast is het belangrijk om voldoende water te drinken.

Tip:

Je kan een individuele sessie steeds inplannen, wel raad ik je aan om alvorens je een traject start eerst een sessie te ervaren. Dit biedt ons beide de kans om elkaar te leren kennen en en kunnen we samen kijken wat het beste bij jou past.

Naast Bodywork geef ik ook bekkenmassage. Dit is een Thaise yoga massage, met aandacht voor stretch bewegingen. Daarnaast staat integratie centraal. Er ontstaat meer ruimte in je onderrug en het bekken. Jouw levensenergie wordt geactiveerd.

~ Heb je last van lage rugpijn?
~ Ervaar jij stijfheid in je bekken?
~ Wil je je levensenergie beter laten stromen?

Dan kan een bekkenmassage jou rust en ontspannen geven. Hiervoor plan je een sessie in van 60 minuten.

Je kan kiezen uit 2 verschillende duurtijden voor een sessie:

De eerste sessie duurt 60 minuten en is gericht op het losmaken van spanningen zodat je energie terug kan stromen, ruimte maken en landen in je lichaam, zodat je volledig kunt ontspannen. De prijs voor deze sessie is € 80.


Je kan ook een sessie van 90 minuten inplannen en hier combineer ik bodywork met coaching. We beginnen met te kijken wat er nu leeft bij jou en landen nadien dieper in je lichaam, op einde geef ik steeds een oefening mee. Deze sessie vergroot je bewustzijn, helpt je je innerlijke kracht te herontdekken en bewuste keuzes te maken. De prijs voor deze sessie is € 120.


Praktisch:
Je kan deze sessies inboeken op 2 verschillende locaties, dit kan in Humbeek in mijn praktijk of te Meise in de praktijk Back in Balance.

Naast individuele sessies kan je ook kiezen voor: