Terug naar jezelf πŸ§˜β€β™€οΈ

Laat je verrassen door de kracht van jouw keuze. Duik in jouw eigen proces. Soms voel je je gewoon moe, merk je dat je vastzit in dezelfde oude patronen, of worstel je met het vinden van je evenwicht. Je lichaam geeft signalen, fluistert eigenlijk: ‘Hey, laten we hier naar luisteren!’ In dit traject maak je contact met heel je lichaam gaat het over omarmen, aanwezig zijn en laten versmelten wat er zich aandient.

Ik neem je mee op pad tijdens 4 sessies om een dieper in contact te maken met je lichaam. Het is de ideale eerste stap om meer in contact te komen met je lichaam. In dit traject staan we stil bij verschillende aspecten.

We starten elke sessie met een coaching. Ik neem je mee met woorden naar je lichaam. Daar kan je jouw eigen kracht ontdekken.

Daarnaast omvat elke sessie een bodywork sessie, om ruimte te maken in je lichaam. Dit zorgt voor de mogelijkheid tot integratie en transformatie. Ik geloof dat wanneer je in balans komt, je steeds meer kan leven vanuit je verticale as, je hoofd, hart en buik.

Het contact met je lichaam. Je eigen rust ontmoeten kan je zo meenemen naar huis. Hiervoor geef ik je verschillende oefeningen mee, zo kan je zelf op onderzoek gaan. Wanneer je thuis ook tijd maakt voor jezelf zorgt dit voor integratie.

Concreet

πŸ§˜β€β™€οΈ 4 sessie van 90 minuten
binnen de 3 maand

πŸ§˜β€β™€οΈElke sessie omvat coaching, bodywork, en het aanleren van de oefeningen.

πŸ§˜β€β™€οΈ 2 video’s met een oefening om contact te maken met je lichaam + 1 audio

πŸ§˜β€β™€οΈPRIJS: 440 euro

Dit traject biedt je de kans om te groeien, los te laten en opnieuw in balans te komen met jezelf en meer verbinding te maken met je verticale as. Je kan het zien als een voorbereiding om meer vanuit je eigen kern het leven aan te gaan. Een kennismaking of verdieping afhankelijk waar je nu staat op je pad.

Wil je liever meer begeleiding en een uitgebreider pakket aan oefeningen? Neem dan een kijkje bij het Traject: Leven Vanuit Je Kern.