Traject: Leven vanuit je kern

Welkom bij het op maat gemaakte traject!

Ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding en een traject dat volledig is afgestemd op jouw behoeften? Dan is dit traject precies wat je nodig hebt! Gedurende een periode van 5 maanden zullen we samenwerken om jouw kracht in jouw kern te ontmoeten en om je bewustzijn rond jouw levensenergie te vergroten.

Elke sessie duurt 2 uur, wat ons voldoende tijd geeft om diep in te gaan op jouw specifieke uitdagingen en doelen. De eerste 4 sessie plannen we in om de twee weken, nadien laten we er 3 weken tussen. Dit om alles wat je geleerd hebt te integreren en vast te houden.

Wat maakt dit traject uniek? Ik neem de tijd om het specifiek op maat te maken voor jouw proces. Ik selecteer oefeningen die het beste bij jou passen bij jouw noden, met aandacht voor coaching, integratie in het dagelijks leven en het versterken van de verbinding met je lichaam. En samen doorheen een proces gaan is altijd fijner dan alleen, je hoeft niet alles alleen te doen. Daarvoor is het leven veel te kort.

Mijn begeleiding stopt niet na de sessies. Ik bied ook WhatsApp-ondersteuning aan tussen de sessies door. Hier stuur ik je inspiratie, motivatie en zelfs video’s om je te blijven ondersteunen, of kan je vragen stellen.

De opbouw van elke sessie omvat een terugkoppeling van de vorige sessie, coaching, het aanleren van nieuwe oefeningen en bodywork. Ik wil dat je elke keer met nieuwe inzichten en praktische tools naar huis gaat, zodat je jouw kracht in jouw kern leert ontdekken en meenemen naar je dagelijks leven.

En om ervoor te zorgen dat je de oefeningen na elke sessie kunt blijven beoefenen, ontvang je zowel de uitgeschreven versie als video’s van de oefeningen. Op die manier kun je ze thuis op je gemak herhalen.

Dit alles bied ik aan voor de prijs van 1 770 euro. Investeer in jezelf en neem de eerste stap naar een betere versie van jezelf!

Neem contact via marlies@tragerleven.be als je graag wil starten met jouw persoonlijke traject of plan een kennismakingssessie in. Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken en je te ondersteunen op je reis naar groei en bewustwording.

Concreet
🌱 7 sessies van 120 minuten
🌱 elke sessie omvat coaching, aanleren van oefeningen en bodywork
🌱 video’s van de oefeningen en outline
🌱 5 maand Whatsapp begeleiding
🌱 Prijs: 1 770 euro

Wat is jouw ervaring?
💫 een boost om te landen in je lijf
💫 jouw klachten krijgen aandacht en ruimte
💫 jouw persoonlijke bewustzijn groeit
💫 je beheerst de tools om terug te keren naar jouw rust
💫 je krijgt achtergrond informatie mee

Wat andere zeggen van dit traject:

“Heel moeilijk om de tijd met Marlies te verwoorden, ik kan het nergens mee vergelijken, omdat het iets unieks is. Zij luistert, kaatst terug, houdt je een spiegel voor waardoor je inzicht krijgt in jezelf. Dit is soms confronterend, maar door haar bodywork en oefeningen komt dit toch wel op de juiste plek terecht in je lijf. Dat is haar sterkte, dat je helemaal in je lichaam kan wegzakken of “landen” waardoor je hoofd tot rust komt. Ik heb het gevoel dat ik een stuk sterker ben geworden. En of dat goed voelt!” ~ Anoniem

Ik ben zelf coach en mijn missie is om mensen dichter bij zichZELF te laten komen, zodat ze vanuit authenticiteit en kracht in verbinding kunnen gaan met hun omgeving.
Hierdoor heb ik zelf ook te groeien, laagje na laagje dieper gaan. Het laatste half jaar werd het duidelijk dat ik hiervoor ook de weg van mijn lichaam dien te volgen, dat ik zelf nog steeds gespannen ben. En Marlies van Trager Leven kwam in de juiste periode op mijn pad. Mijn startvraag was ‘meer kunnen aarden’ en MY GOD, ik had me nooit zo geaard gevoeld als op bij Marlies in de praktijk. Maar dit traject en deze periode brachten me nog veel meer. Inzicht na inzicht.
Marlies’ bijdrage: woorden die echt landden, al had ik die zelf al zoveel in mijn mond genomen want zij voelt perfect aan wat ik nodig heb: welke aanrakingen, welke woorden.
Resultaat : veel meer dan meer geaard zijn (bij haar op de futon én ook thuis door de oefeningen)! Pakken zelfinzicht erbij, een schat aan oefeningen die ik zelf kan toepassen, maar vooral ook een andere manier van zijn. Niet door te weten, te kunnen, gewoon door echt te verbinden met meZELF en me hierover uit te spreken. En voelen, weten dat dat het enige is dat ‘juist’ is: helemaal meZELF zijn, op een veel diepere laag dan ik ooit voor ogen had kunnen houden. Dan is alles zoals het moet zijn.
OVERGAVE aan het LEVEN in diep VERTROUWEN. In de koningin in mij en in het Leven zelf.
Heel dankbaar, Katrien

Ik ben bij Marlies terechtgekomen via een doorverwijzing van mijn huisarts omdat ik slecht sliep en rust nodig had in mijn hoofd. Vanaf het eerste moment voelde ik me begrepen en op mijn gemak bij haar. Haar warme en empathische benadering creëerde een veilige ruimte waarin ik mezelf kon zijn. Wat me echt raakte, was hoe moeiteloos Marlies kon inspelen op alles wat ik haar vertelde.Dankzij haar steun en begeleiding heb ik geleerd om dichter bij mezelf te komen en om te gaan met mijn emoties.

Heel dankbaar dat ik haar heb leren kennen. ~ Marie-Anne