Hilde Hoogewijs
2023-03-03
Wauw! en daar wil ik niets aan toevoegen
Jolien Werquin
2023-01-13
Ik kwam bij Marlies terecht omdat ik steeds meer last had van het “in mijn hoofd zitten”. Haar traject bracht me stap voor stap dichter bij mijn lichaam. Nu lukt het me steeds beter om contact te maken met dat innerlijke punt waar ik steeds kalmte kan vinden, ondanks de chaos rondom me heen. Marlies heeft een enorme intuïtie: ze voelt goed aan wat er in essentie klem zit in mijn hoofd en lichaam. De behandelingen doen deugd - ze brengen mij in een diepe vorm van ontspanning. De filmpjes helpen mij om wat ik gevoeld heb tijdens de sessies te integreren in mijn dagelijks leven. Dank je, Marlies ❤️
Sarah Meskens
2023-01-10
Marlies heeft gouden handen. Ik kom altijd lichter buiten na een bodywork sessie. Dankzij haar herstel ik de connectie met mijn lichaam en ervaar ik meer balans. Dat is ook lang na een sessie nog voelbaar!
Lieselot De Craemer
2022-12-21
Hoe snel kan je een pro worden in wat je doet? Marlies ademt trager leven. Ze creëert een sfeer waar je helemaal tot rust kan komen. Ze leert me voelen en luisteren naar wat mijn lichaam nodig heeft stap voor stap. Zo waardevol! Bedankt!
Annelies Steurs
2022-12-10
Tijdens de sessies kom ik heerlijk tot mezelf en dat blijft nog dagen doorwerken. Elke keer weer een hele mooie, intense ervaring.
Joke Van Eeghem
2022-12-01
Marlies is een krak in wat ze doet! Ze luistert heel goed naar je noden & voelt je erg goed aan. Ze heeft een hele fijne energie & begeleidt je fantastisch bij het leren voelen. Met eenvoudige oefeningen helpt ze je stap voor stap, met zowel te ontspannen en pijnlijke punten te benaderen. Super bedankt!
inge binst
2022-10-12
Mijn hoofd gaat regelmatig tegen 200 per uur denken en ideeën vormen. Dat is handig om te kunnen creëren en innoveren, maar dat voelt soms heel overweldigend. Dankzij de tools die Marlies me aanreikte in het traject Trager Leven lukt het me vandaag beter om te vertragen, en van mijn hoofd naar mijn lichaam te zakken. Op die manier ben ik meer bewust van de dingen die ik in de dag tegenkom. Zo merk ik snel op dat ik oppervlakkig adem en mijn schouders gespannen houd door bijvoorbeeld een vervelend telefoontje. Ik kan nu gemakkelijk weer in mijn lichaam zakken. Ik had nooit gedacht dat het dagelijks herhalen van een paar simpele oefeningen mij zo vooruit zouden helpen, om ironisch genoeg, meer stil te kunnen staan bij het leven. Oneindig veel dankbaarheid naar de zachte en persoonlijke aanpak van Marlies.