Zomeraanbod 🌞

Ik ontdek en zie steeds meer de kracht van groei in mijn praktijk. Ik merk als je, je engageert voor 4 sessie, dat dit een hele transformatie ervaart. Het is een boost om meer energie te hebben, jouw lichaam terug te ontmoeten en zachter te worden voor jezelf.

Ontdek de transformerende kracht van lichaamswerk met het exclusieve zomeraanbod!

Verwen jezelf met 4 sessies van 90 minuten vol inspiratie, groei en heling. Benieuwd naar deze bijzondere ervaring?

Tijdens elke sessie leer je een nieuwe oefening om dieper in je lichaam te landen, of krijg je ondersteuning in jouw proces.

Heb je behoefte aan fysieke ontspanning, emotionele balans of spirituele groei? Dan is dit aanbod is zeker wat voor jou!

Bovendien krijg je toegang tot een online pagina met 4 instructie filmpjes. Hiermee kun je ook thuis aan de slag en blijf jezelf ondersteunen tussen de sessies door. Zo kun je op jouw eigen tempo blijven groeien en komt er ook integratie in je dagelijks leven.

Mis deze unieke kans niet en geef jezelf een cadeau van transformatie tijdens deze zomer! Ik kijk ernaar uit om samen met jou op ontdekkingsreis te gaan naar een diepere verbinding met jezelf.

Dit aanbod is alleen geldig gedurende de zomermaanden!

Het zomeraanbod van Bodywork is beschikbaar voor iedereen die geïnteresseerd is in lichaamswerk en persoonlijke groei. Het is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een diepere verbinding met zichzelf, fysieke ontspanning, emotionele balans en spirituele groei.

Of je nu een beginner bent op het gebied van lichaamswerk of al ervaring hebt, je bent welkom!

Dus, als je geïnteresseerd bent in het ontdekken van bodywork en het ervaren van de helende kracht van deze sessies, ben je van welkom om deel te nemen aan dit zomeraanbod. Voel je hierop een ja, plan hier jouw sessies in.

Wil je graag samen op pad gaan?

Hier concrete info:

🌞 4 sessies van 90 minuten
in te plannen binnen 3 maanden

🌞 aanleren van oefeningen of coaching (afhankelijk van jouw nood)

🌞 toegang tot online pagina met
4 filmpjes met oefeningen

🌞 PRIJS: 350 euro

Voorwaarden
– starten in juli of augustus
– 4 sessies in plannen binnen de 3 maand
– terugbetaling niet mogelijk

– na betaling ga je akkoord met de voorwaarden